Qutetel, ofrojnë norma shumë të volitshme për thirrje

Thuaj Hello To Your Everyone

Bëni kursime të mëdha në thirrjet ndërkombëtare, Asnjë kontratë ose
kosto të fshehura Ju paguani vetëm për thirrjet që bëni

Regjistrohuni falas  

Ruaj më shumë se të tjerët

Thirrja Ndërkombëtare

Qutetel vizion është të arrijnë njerëzit që janë të interesuar për të shpëtuar faturat e tyre të telefonit duke u dhënë
atyre aplikacionet për të komunikuar lehtë, në mënyrë të sigurtë dhe pa kosto

Aplikimi inovativ dhe miqësor

SHKARKO Qutetel APP

Cilësi e Madhe e zërit, Shërbimet e Lirë dhe thirrjet ndërkombëtare me ritme të ulëta.

play store play store

Mirë se vini në Qutetel

Qutetel App është një shërbim ndërkombëtar i thirrjeve premium që ju mundëson të kurseni 85% në thirrjet tuaja ndërkombëtare duke përdorur Teknologjinë më të fundit. Ju jeni gjithmonë të lidhur me qarqet e familjes dhe miqve tuaj, ndërsa Qutetel kujdeset për këtë. Misioni ynë është t'ju ndihmojmë të përfitoni nga lehtësia dhe liria e telefonit tuaj celular.

Vetëm ndiqni këto tre hapa për të bërë thirrje

Cilësi e Madhe e zërit, Shërbimet e Lirë dhe thirrjet ndërkombëtare me ritme të ulëta.

Shkarko Qutetel

Regjistrohuni falas

Filloni Thirrjen

Pse Zgjidh Qutetel?

I lodhur nga faturat e telefonave të gjata?

Misioni ynë është t'ju ndihmojmë të përfitoni nga lehtësia dhe liria e telefonit tuaj celular.

ASNJE SHUME SHPENZIME OSE SHUME SHUME SHUME

Qutetel u ofron klientëve të saj çmime të lira lokale dhe ndërkombëtare me cilësi zëri me definicion të lartë.

FALAS DHE E GJALLË PËR PËRDORIMIN E DIALERËVE

Softueri / aplikacioni mund të shkarkohet dhe gjithmonë mund të merrni versionin më të fundit për Android.

FILLIMI I FAKSIT ME KARTELË TË KREDITIT / DEBIT

Merrni lehtësim të lehtë dhe pa probleme në Qutetel App me mundësi të sigurta dhe të lehta të pagesës.

CRYSTAL CLEAR CILËSISË ZANORE

Merrni Crystal Clear Sound Quality me Qutetel Aplikimi me norma shumë të volitshme.

Ndihmë / FAQ

Softueri / aplikacioni mund të shkarkohet dhe gjithmonë mund të merrni versionin më të fundit për Android. Nëse keni ndonjë problem duke përdorur Apps Qutetel, ju lutemi sigurohuni që jeni duke përdorur versionin më të fundit të softuerit. Aplikacioni për Android mund të shkarkohet nga Dyqani i Google Play. Vetëm vizitoni dyqanet e Google Play nga pajisja juaj dhe kërkoni Qutetel.